Summering

Hänt mycket sedan jag skrev sist. Tiden går och trots impulser att jag vill skriva och uppdatera så hamnar det ibland i skymundan. Mycket i livet har en högre prioritering helt enkelt.
Därför en summering i punktform med sådant som varit bra och viktigt tills idag. Då jag imorgon står inför en livshändelse som inte går att lägga in i någon sammanfattning.

* träffat alla mina tre fina barn inom en vecka! Har fått prata och umgås med dessa fina unga vuxna var för sig. Stolt över dem alla tre. De är så mycket klokare än vad jag var i deras ålder.

* jag har gått ner så mycket i vikt att jag fått ett nytt liv. 55 kilo. Pratar nästan aldrig om min gastric bypass operation. Och det beror på att det är två år sedan och jag lever ett helt normalt liv numera. Det betyder att jag kan äta vad jag vill. Mår inte dåligt av någon mat och har inte fått någon komplikation. Jag är oerhört tacksam för allt operationen medförde! Mår så mycet bättre numera på alla plan.

* jag har ett jättebra jobb. Mitt beslut att byta arbetsplats till något helt okänt förra året visade sig vara ett livsval som jag inte ångrat. Jag trivs bra och känner mig uppskattad. Sen medför ju alla jobb med- och motgångar. Ibland är det psykiskt och tidsmässigt stressigt men jag vill inte byta tillbaka. Så var ju mitt förra jobb också fast på ett annat sätt. Tror nog inte att sjuksköterskans arbetsuppgifter är lätta någonstans. Ansvaret finns ju med yrket. Trivs för det mesta och det är viktigt. Kanske går jag en utbildning i vår som stärker min roll ytterligare.

* jag har två skitfina katter, Milton och Albert:* fått mina tänder fixade. Tre rotfyllningar på kort tid och två nya tandkronor i rekordfart. Tack till min tandläkare Robert som grejat och fixat så att jag fått tider trots full tidbok för att hinna fixa detta inom högkostnadsskyddet som höll på att gå ut. Sen att det svider en del i plånboken är en annan sak. Värt det helt klart.

* har fått så mycket kärlek av min älskade. Jag tycker nog inte att jag ens är värd hälften man han är så underbar och han älskar mig som jag är. Även om jag ibland inte förtjänar det. Men det är väl det kärlek handlar om. Tack fina Ronny för att du är den du är. Älskar dig oerhört mycket.
Kommentarer

  1. Tror inte du tänkte dig för när du skrev att du inte är värd all den kärlek Ronny ger dig - för det är klart att du är! Är så glad för din skull!

    SvaraRadera
  2. Du har rätt Paula, alla är värda den kärlek de får, ibland känns det bara för bra :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar