Ett supergott och snabblagat recept från Ica matkassen.
4 portioner
½-1 rödlök
2 tomater
1 röd chili
2 msk tomatpuré
2 msk olivolja
salt och peppar
2 gula paprikor
ca 500 gram kycklingfilé, gärna lårfilé med lite fett kvar
2-3 tsk spiskummin
1 huvudsallad
8 vetetortillas
gräddfil
4 portioner
½-1 rödlök
2 tomater
1 röd chili
2 msk tomatpuré
2 msk olivolja
salt och peppar
2 gula paprikor
ca 500 gram kycklingfilé, gärna lårfilé med lite fett kvar
2-3 tsk spiskummin
1 huvudsallad
8 vetetortillas
gräddfil
- Hacka löken, tärna tomaterna och kärna ur och hacka chilin.
- Blanda tomatpuré, 1 msk olivolja, löken, tomaterna och chilin. Smaka av med salt och peppar. Ställ i kylen.
- Kärna ur paprikorna och skär i grova tärningar.
- Stek kycklingen och paprikan i omgångar. Skär inte bort allt fett på kycklingen då det ger god smak när det smälter i pannan. Krydda med spiskummin, salt och peppar.
- Skölj och torka salladsbladen.
- Lägg salladsblad på tortillabrödet. Lägg på kycklingfräset och tomatsalsa. Toppa med gräddfil. Rulla ihop och ät.
Kommentarer
Skicka en kommentar