Lagade en god svamppizza i torsdags. Receptet och ingredienserna kommer från Linas Matkasse.
Det här behöver du:
Två sortes svamp, gärna portobello och champinjoner eller något helt annat som du kanske plockat själv
150 gr Getost
Grillade paprikor på burk
Stor pizzabotten
En rödlök
Babyspenat
Torkad rosmarin
Salt
Peppar
Det här behöver du:
Två sortes svamp, gärna portobello och champinjoner eller något helt annat som du kanske plockat själv
150 gr Getost
Grillade paprikor på burk
Stor pizzabotten
En rödlök
Babyspenat
Torkad rosmarin
Salt
Peppar
Skär svampen i mindre bitar:
Stek svampen tills vätskan kokar in och krydda med rosmarin, salt och peppar:
Fördela svamp, skuren paprika, klyftad rödlök och smulad getost på pizzabotten. Grädda i 250 grader i 15-20 minuter:
Fördela babyspenaten över pizzan när den tagits ur ugnen:
Färdigt:
Kommentarer
Skicka en kommentar